Animationsvideoer er et effektivt medie til at forklare komplekse koncepter på en meget illustrativ- og simpel måde. Den skal frembringe alle jeres essentielle og vigtigste elementer.

Ved en videoproduktion er der typisk flere begrænsninger for, hvad der er muligt at filme. Med animationsvideoer er der ingen begrænsninger og alt er muligt.

Der er selvsagt forskellige former for animationsvideoer, som har forskellige formål.

Animationsvideoer er blevet enormt populære, da de er i stand til at forklare produktet eller jeres service på en meget simpel måde. Formålet med en explainer animationsvideo er at fortælle en historie om et produkt eller service og dets fordele. Den kan gøre det nemmere for jeres kunder, at forstå jeres budskab og produktets egenskaber og kunnen. Og dette vil øge forståelsen af ydelsen, og hjælpe kunden med at foretage et køb.“90 of users say that product videos are helpful in the decision process”

            -Forbes 
Fang din målgruppes opmærksomhed!

En SoMe animationsvideo er typisk kort og er meget fængende for seeren. Formålet med denne type af video er at skabe opmærksomhed på meget kort tid hos jeres målgruppe. Den skal kunne fortælle budskabet på mindre end 4 sekunder og have en høj konverteringsrate.

En video er det bedste redskab for at kunne skabe mere opmærksomhed omkring et produkt eller en serviceydelse. Ifølge en masse data som er blevet observeret, så genererer en video 12 gange flere visninger end tekst- og billede content tilsammen. Netop derfor er video-content en essentiel del i de fleste marketingstrategier.Bring jeres projekt til live hos SPREAD

Hvert animationsprojekt vi producerer har et anderledes look, feel, længde og stil. Vi skræddersyer den perfekte stil til jeres behov.

Alle vores animationer bliver produceret fra bunden af og udstråler jeres helt eget look og feel. Animationsvideoer er perfekte for SaaS produkter, startups, apps og alle andre produkter eller services, som skal simplificeres og gøres mere forståelig.

Manuskriptet skal være præcist, og skal kunne forklare budskabet på den mest simple og effektive måde.

Vi vil udarbejde et storyboard, så I kan få et visuelt billede af den endelige video.

Hos SPREAD bringer vi jeres historie til live.