Biografreklamer er en effektiv eksponeringskanal, eftersom man gennem en reklamefilm eller animationsvideo kan vække en hel sals nysgerrighed. Typisk tager en biografreklame form som en kort reklame- eller animationsfilm.

For at opnå det højeste potentiale skal der opbygges en speciel stemning, kvalitet og dermed budskab. Dette kræver unik kommunikation, kvalitet og eksekvering.
Dette er vi specialister i…Alle øjne på ét lærred

Biografreklamer er et unikt medie! Platformen er effektiv, fordi der kun er fokus på én reklame af gangen. Den bliver afspillet med høj lyd og billedkvalitet, hvilket øger den totale oplevelse. Publikum er henført til at sidde og opleve den ultimative reklameoplevelse på stort lærred, dette er en optimal måde at formidle sit budskab på.

Derfor er reklamefilm i biografen et foretrukket medie af de største brands i verden.

I reklamefilmen er det vigtigt, at man på meget kort tid får kommunikeret budskabet på en kreativ og effektiv måde.

Biografreklamen skal kunne engagere, inspirere og underholde publikum - det er netop film med disse egenskaber, som bliver husket.

Vi sørger for at skabe reklamefilm, hvor vi opnår høj effekt. Vi sørger for kvalitet, eminent kommunikation og et stærkt budskab.Spread - et bureau med erfaring indenfor biografreklamer

For at en biografreklame opnår høj effekt skal kommunikationen, kvaliteten og budskabet være sammensat på den helt rigtige måde. Lige netop dette har vi en bred og lang erfaring indenfor.

Vi er specialiseret i at producere reklame- og animationsfilm til biografen.
Vi skaber kreative film, som bliver husket.
Vi lever og ånder for video, og derfor hjælper vi med at videreformidle jeres idé til realitet.

Vi skaber idéer fra bunden, som vil give jer den mest effektive formidling af jeres budskab. Vi skriver og bygger manuskripter op, som er enestående og engagerende for jeres publikum.

SPREAD hjælper med at visualisere idéerne med storyboards, for at give jer et billede af det brede perspektiv og sikre den højeste kvalitet.

Vi skaber biografreklamer, som er effektive, og som bliver husket.