Biografreklamer er en effektiv eksponeringskanal eftersom man gennem en reklamefilm eller animationsvideo kan vække en hel sals nysgerrighed. Typisk tager en biografreklame form som en kort reklame- eller animationsfilm.

For at opnå det højeste potentiale skal der opbygges en speciel stemning, kvalitet og budskab. Dette kræver unik kommunikation, kvalitet og eksekvering.
Dette er vi specialister i…

Alle øjne på ét lærred

Biografreklamer er et unikt medie! Platformen er effektiv fordi, at der er kun fokus på én reklame af gangen. Den bliver afspillet i den højeste lyd og billedkvalitet som øger den totale oplevelse. Publikummet sidder og er fokuseret igennem hele reklamen, og derfor er det en optimal måde at formidle sit budskab på.

Det er grunden til, at de største brands i verden er synlige i biografen.

Det er derfor vigtigt, at man på meget kort tid får kommunikeret budskabet på en kreativ og effektiv måde.

Biografreklamen skal kunne engagere, inspirere og underholde publikummet - det

er de reklamer som bliver husket.

Spread - et bureau med erfaring indenfor biografreklamer

For at en biografreklame opnår høj effekt skal kommunikationen, kvaliteten og budskabet være eksekveret på den helt rigtige måde. Lige netop dette har vi en bred og lang erfaring indenfor.

Vi er specialiseret i at producere reklame- og animationsfilm til biografen.
Vi skaber kreative film som bliver husket.
Vi lever og ånder for video og derfor hjælper vi med at videreformidle jeres idé til realitet. Vi skaber idéer fra bunden, som vil give jer den mest effektive formidling af jeres budskab. Vi skriver og bygger manuskripter som er enestående og engagerende for jeres publikum.

SPREAD hjælper med at visualisere idéerne med storyboards for, at give jer et billede af det brede perspektiv og sikre den højeste kvalitet.

Vi skaber biografreklamer som er effektive og som bliver husket.