Animationsvideoer

Animationsvideoer er et effektivt medie til at forklare komplekse koncepter på en illustrativ- og simpel måde. Den skal frembringe alle jeres essentielle og vigtigste elementer og budskaber.

Ved en videoproduktion er der typisk flere begrænsninger for, hvad der er muligt at filme. Med animationsvideoer er der ingen begrænsninger og alt er muligt.

Der er selvsagt forskellige former for animationsvideoer, som har forskellige formål.

Animationsvideoer er blevet enormt populære, da de er i stand til at forklare produktet eller jeres service på en meget simpel måde. Formålet med en explainer animationsvideo er at fortælle en historie om et produkt eller service og dets fordele. Den kan gøre det nemmere for jeres kunder, at forstå jeres budskab og produktets egenskaber og kunnen. Og dette vil øge forståelsen af ydelsen, og hjælpe kunden med at foretage et køb.

Fang din målgruppes opmærksomhed

En animationsvideo til de sociale medier typisk kort og er meget fængende for seeren. Formålet med denne type af video er at skabe opmærksomhed på meget kort tid hos jeres målgruppe. Den skal kunne fortælle budskabet på mindre end 4 sekunder og have en høj konverteringsrate.

En video er det bedste redskab for at opnå mere opmærksomhed omkring et produkt eller en serviceydelse. Ifølge statistikker og data, så genererer en video 12 gange flere visninger end tekst- og billede content tilsammen. Netop derfor er video-content en essentiel del i de fleste marketingstrategier.

Bring jeres projekt til live hos SPREAD

Hvert animationsprojekt vi producerer har et anderledes look, feel og stil. Vi skræddersyer en unik stil til jer som følger samt jeres visuelle identitet.

Alle vores animationer bliver produceret fra bunden af og gør at I skiller jer ud fra mængden. Dette skal sikre at I kommer stærkest ud til jeres målgruppe med jeres budskaber.
En animationsvideo kan tilpasses til alle virksomheder, da det på en simpel kan formidle budskaber og produkter.

Manuskriptet skal være præcist, og skal kunne forklare budskabet på den mest simple og effektive måde.

Hos os er der flere måder at få udarbejdet et manuskript. Vi kan stå for hele manuskriptet ellers kan I leverer et udkast, hvorefter vi tilretter manuskriptet, så det bliver præcist. Vi vil derefter udarbejde et storyboard, så I kan få et visuelt billede af den endelige video.

Hos SPREAD bringer vi jeres historie til live.