Reklamefilm

SPREAD er specialiseret i at producere reklamefilm til sociale medier og TV.

Formålet med at producere en reklamefilm er at formidle en historie, som skal promovere og forstærke virksomhedens produkt, service eller brand.

En reklamefilm skal skabe opmærksomhed, interesse, og begejstre jeres målgruppe. Det er en kort reklame, som på ganske kort tid skal kunne formidle et unikt budskab.

Formidlingen, historien og kvaliteten er derfor de mest essentielle for en reklames effektivitet.

Jeres målgruppe bliver udsat for mere content end nogensinde før. Det er vigtigt at kunne skille sig ud fra mængden. Derfor handler det om at få produceret en reklamefilm som effektivt videreformidler jeres budskaber.

Video er en af de stærkeste medier til at fortælle en historie, og kan dermed have forstærke jeres brand samt salg. Det er en effektiv måde, at knytte relationer mellem dit brand og din målgruppe og dermed skabe et stærkere og dybere forhold. Det optimale mål for os er, at skabe en reklamefilm som forstærker jeres brand. Alt køb bliver foretaget af følelser og derfor er det vigtigt at en reklamefilm kan engagere, underholde og inspirere jeres målgruppe - det er det, som gør, at I skiller jer ud og bliver husket.

Skab en unik reklamefilm med SPREAD

Vi oversætter jeres værdier til billeder og ord, der både engagerer og begejstrer jeres målgruppe. Vi bestræber os efter at producere reklamefilm som bliver husket og skaber relationer mellem brands og mennesker. Vores film udspringer altid fra en strategisk- og kulturel indsigt, som sikrer en effektiv kommunikation.
Vi skaber historier fra bunden af, som formår at forklare jeres budskab på den mest optimale og effektive måde. Hvis I selv har en idé til reklamefilmen, så bygger vi gerne videre på den, indtil vi har skabt en enestående reklamefilm, som skaber de ønskede resultater.