SPREAD er specialiseret i at producere reklamefilm til sociale medier og TV.

Formålet med at producere en reklamefilm er at formidle en historie, som skal promovere virksomhedens produkt, service eller brand.

En reklamefilm skal skabe opmærksomhed, interesse, og begejstre jeres målgruppe. Det er en kort reklame, som på ganske kort tid skal kunne formidle et unikt budskab.
Formidlingen, historien og kvaliteten er derfor de mest essentielle for en reklames effektivitet.


“75% of a campaign’s effectiveness is defined by the quality of the creative messaging”

               -Google
Kunsten at skille sig ud…

Jeres målgruppe bliver udsat for mere content end nogensinde før. Det er vigtigt at kunne skille sig ud fra mængden! Derfor handler det om at få eksekveret videoen på den helt rigtige måde.

Video er en af de stærkeste medier til at fortælle en historie, og kan dermed have stor indflydelse på jeres marketing succes, konvertering og brandidentitet. Det er en effektiv måde, at knytte et bånd til mennesker og skabe et stærkere og dybere forhold mellem jer og jeres målgruppe. Det optimale mål for jeres video-marketing strategi er at kunne engagere, underholde og inspirere jeres seere - det er det, som gør, at I skiller jer ud og bliver husket.Skab en unik reklamefilm med SPREAD

Vi oversætter jeres værdier til billeder og ord, der både engagerer og begejstrer jeres målgruppe. Vi stræber efter at producere de skarpeste film, som bliver husket, og som ligeledes skaber konverteringer og enestående værdi hos jeres målgruppe.

Vi skaber historier fra bunden af, som formår at forklare jeres budskab på den mest optimale og effektive måde. Hvis I selv har en idé til reklamefilmen, så bygger vi gerne videre på den, indtil vi har skabt en enestående reklamefilm, som skaber de ønskede resultater.